Totul despre videochat

Activitatea unui model video chat consta intr-o creatie artistica; mai exact, transmiterea de imagine live (in timp real) si dialog, intre persoane din diverse tari si modelul de chat, prin intermediul unei conexiuni la internet si o camera video performanta.

Continutul dialogului tine strict de imaginatia ta, ca performer, si se bazeaza in primul rand pe atingerea unor subiecte de discutie potrivite pentru acea sesiune.

 

Ce spune Wikipedia despre video-chat ?

Videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice între ei și în regim video (+ audio) pe lângă modul de conversație text. Un tip aparte de videochat este videochatul erotic numit și camgirl –  o activitate de expunere pentru o anumită perioada a unui model (femeie sau barbat) în fața unei camere web, gratis sau contra plată.

 

Videochat intr-un studio profesional

Videochat-ul poate fi impartit in doua categorii principale:

 – non-adult (discutille sunt cat se poate de diferite, insa nu includ si teme adult – in principiu nuditatea totala sau partiala fiind interzisa) ;

 – adult (discutiile intre model si membri includ teme adult iar nuditatea este permisa si chiar incurajata).

In functie de categoria pe care studio-ul de videochat ti-o alege si profilul ca model live chat vei avea castiguri insemnate sau scazute. Este important de stiut inca de la inceput in ce categorie vrei sa te incadrezi ca sa poti avea un start excelent.

Minutul de conversatie privata se plateste de catre membri incepand de la $ 1.00 pana la $ 10.00. Pentru a atrage si mai multi membri, acestia trebuie tentati cu cel putin un album de poze si un clip video realizat profesional, si care sa includa cuvinte cheie atragatoare.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *