Tipuri de video chat

Videochatul este unul dintre cele mai controversate domenii de activitate. Iar asta se datoreaza in principal modului gresit in care este promovat. Toata lumea stie ca videochatul inseamna sa te dezbraci in fata camerei si sa castigi sume uriase pe baza acestei actiuni.

Insa Videochatul este cu mult mai mult decat atat. Videochatul nu promoveaza doar sexualitatea, iar pentru a fi un model de videochat de succes nu este necesar doar aspectul fizic.

Haideti sa intelegem cu adevarat videochatul si sa vedem care sunt principalele tipuri de videochat si ce presupun acestea.

Videochat-ul Adult – unde sexualitatea si vulgaritatea primeaza

Videochatul adult este acel tip de videochat despre care a auzit toata lumea. In acest caz, in show-urile private utilizatorii cauta doar sex, iar jucariile sexuale, rolurile si fanteziile nu sunt deloc straine modelelor.

Videochatul adult este tipul de videochat unde aspectul fizic conteaza foarte mult, iar sexualitatea este cheia. Poti sa iti tii utilizatorul in chat prin discutii, insa decizia cu privire la momentul in care te dezbraci ii apartine lui, in totalitate.

Videochatul adult este partea hardcore a domeniului – acolo unde actiunea nu lasa loc emotiilor si timiditatii.

Videochat-ul Glamour – un mix senzual intre non-adult si adult

Videochatul glamour este tipul de videochat unde sexualitatea cade pe plan secund insa este intalnita, deoarece este posibil sa renunti la haine si in showurile glamour.

In cazul show-urilor glamour momentul in care te dezbraci este punctul culminant. Mai intai vei cunoaste utilizatorul, veti discuta, veti afla mai multe lucruri incitante unul despre celalalt, iar tu il vei seduce, folosindu-te si de aspectul fizic, dar in principal de comportamentul si caracterul tau.

Iar in final, vei ajunge la momentul in care vei renunta si la haine, acest lucru facand parte din show. Actiunea glamour presupune mai multe abilitati de comunicare si de seductie decat categoria de adult.

Glamour videochat este partea softcore a domeniului. Aici sexualitatea este inlocuita de senzualitate.

Videochatul Non-Adult – sexualitatea si nuditatea sunt interzise

Videochatul non adult este o categorie putin cunoscuta a domeniului. Este tipul de videochat unde nu vei vedea niciodata modele dezbracate, chiar daca ajungi in chat privat cu ele. Aici primeaza alte obiective.

Un model de videochat non-adult este un model care discuta cu tine, te provoaca la tot felul de jocuri (fara a induce o tenta sexuala discutiei). Tipul de videochat non-adult se bazeaza in principal pe socializare.

Aici au succes modelele care comunica foarte usor cu userii, care se informeaza si cunosc traditiile, obiceiurile si noutatile din zonele in care se regasesc userii – pentru a gasi mereu subiecte interesante de discutie.

De cele mai multe ori, videochatul non-adult este bazat strict pe discutia intre doi oameni. Poti privi legatura ce se formeaza intre user si model in acest tip de show ca pe o prietenie la distanta. In modelul videochat non-adult vei regasi mereu acel prieten cu care poti discuta ultimele stiri, ultimele aparitii sau vei regasi suportul moral de care ai nevoie atunci cand intampini o problema.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *