Testimoniale

Povestile modelelor noastre

Ce spun si ce cred modelele videochat cu care colaboram sau am colaborat in trecut…

Am avut un vis de cand eram tanara; in timpul facultatii sa imi pot ajuta si parintii, care si ei la randul meu m-au crescut, educat si ajutat enorm. Dupa ce am ajuns in Galati la facultate am cautat si un job care sa imi permita sa urmez fara probleme cursurile si in acelasi timp sa imi ofere satisfactii financiare si personale. A fost destul de greu, dar … (citeste tot articolul).
– Larisa, Studio Galati, 23 ani – 06 Iun 2014

Cam Video m-a facut sa fiu cea mai buna. Am inceput sa colaborez cu studio-ul vostru in urma cu doi ani si inceputul nu a fost unul “glorios” , dar m-am angajat pentru ca o prietena mi-a recomandat acest studio. Seful a fost intotdeauna corect, scurt si la obiect, iar conditiile de lucru exceptionale. Am primit tot ajutorul de care am avut nevoie si acum … (citeste tot articolul).
– Monica, Studio Braila, 20 ani – 28 Mai 2014

Nu am crezut pana acum cateva luni cand m-am angajat la studio-ul CamVideo.ro din Braila ca eu as putea castiga un salariu lunar mai mare decat a unui director de multi-nationala. Lucrez de 5 luni si jumatate si sunt extrem de multumita de cum am evoluat si de … (citeste tot articolul).
– Mihaela, Studio Braila, 19 ani – 02 Mai 2014

Jobul asta pentru mine a fost un inceput pentru o altfel de viata, o viata pe care o admiram ca adolescenta. Mi-am ales acest loc de munca datorita programului flexibil care sa imi permita sa merg si la facultate si sa am un venit lunar constant si consistent. Am venit timida la intalnirea cu Oana de la CamVideo.ro , si cu anumite prejudecati. In scurt timp insa m-am convins ca “nu e dracul chiar asa de negru” cum tot auzisem inainte din stanga si din dreapta. Si mi-am schimbat … (citeste tot articolul).
– Alexandra, Studio Galati, 20 ani – 20 Apr. 2014

Imi place sa lucrez ca model videochat pentru ca, pentru mine, este ca orice alt job. In peste 8 luni de cand lucrez aici mi-a placut intotdeauna deschiderea administratiei la parerile modelelor. Nu am ramas niciodata cu “buza umflata” si intotdeauna ne-am inteles perfect. Ce imi mai place foarte mult este ca motivati fetele intr-un mod placut. Am avut ocazia sa castig chiar 2 concursuri, eu care nu sunt prea increzatoare in sansele mele… (citeste tot articolul).
– Georgiana, Studio Galati, 28 ani – 03 Apr. 2014

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *