Parerea Larisei despre Cam Video Galati

Am avut un vis de cand eram tanara; in timpul facultatii sa imi pot ajuta si parintii, care si ei la randul meu m-au crescut, educat si ajutat enorm. Dupa ce am ajuns in Galati la facultate am cautat si un job care sa imi permita sa urmez fara probleme cursurile si in acelasi timp sa imi ofere satisfactii financiare si personale.

A fost destul de greu, dar dupa 3-4 incercari nereusite la tot felul de firme care promiteau una si faceau alta, o colega de facultate mi-a dat o carte de vizita a Oanei. Mi-am spus sa incerc, pentru ca indeplineam conditiile minime de angajare, limba franceza o stiam bine pentru ca facusem in scoala atatia ani.

La prima intalnire cu Oana am fost putin reticenta, dar emotiile si lipsa de incredere s-au evaporat cand am vazut conditiile pe care le ofera studio-ul. A urmat sedinta foto (sa va mai spun ca nu-mi venea sa cred cat de bine aratam in poze?!) dupa care tot Oana mi-a indreptat pasii catre o cariera de succes in videochat.

Tot ce pot sa spun acum este ca mi-am implinit visul, si in timp ce imi ajut parintii de la tara, pot sa imi permit tot ce vreau (cel mai nou telefon, laptop, o masina, si in curand mi-am planificat sa imi cumpar un apartament).  Sa fie intr-un ceas bun !

Larisa, 23 ani, Galati – 28 Mai 2014

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *