Intrebari frecvente  de la vizitatori si modele 

 

In ce oras aveti studio?
Studio-ul Cam Video este localizat in Galati si momentan aceasta este singura locatie fizica in care dezvoltam modele de video-chat de succes.

Am 17 ani si sunt eleva, arat bine si as vrea sa stiu daca pot lucra.
Din pacate noi colaboram doar cu persoane cu varsta minima implinita de 18 ani. Dupa ce vei implini 18 ani esti binevenita sa ne contactezi telefonic la 0748.400.200 pentru a stabili un interviu in cadrul caruia ne putem cunoaste.

Angajati si baieti la video-chat?
Am primit aceasta intrebare de nenumarate ori, iar raspunsul este in continuare acelasi: NU colaboram cu baieti in cadrul studio-ului fizic Cam Video din Galati. Ne poti insa expedia un email la adresa  contact@camvideo.ro  si iti putem indica studio-uri care colaboreaza cu barbati sau te putem ajuta cu informatii despre cum poti lucra ca model videochat de acasa.

As putea sa lucrez de acasa?
Suntem de parere ca performanta se poate atinge numai din cadrul unui studio de videochat alaturi de care sa lucrezi intensiv. Insa daca nu urmaresti atingerea unor performante sau pur si simplu nu ai posibilitatea de a lucra intr-un studio, echipa noastra te poate ajuta cu informatii si detalii in privinta job-ului de model video chat de la domiciliu; trimite-ne un email la contact@camvideo.ro si iti raspundem rapid.

Trebuie sa arat 90-60-90 ca sa pot fi model videochat?
Nu. Ca sa fii model videochat de succes este obligatoriu sa poti comunica intr-o limba straina (atat la nivel scris cat si oral) si sa iti doresti cu adevarat sa avansezi. Aspectul fizic reprezinta doar 20% din necesarul oricarui model de succes.

Primiti si cupluri?
Dupa cum mentionam mai sus, angajam numai fete in studio-ul fizic din Galati. Insa daca vreti sa lucrati ca si cuplu de la domiciliu va rugam sa ne contactati prin email. Vom incerca sa raspundem prompt.

Oferiti cazare in Galati?
Daca esti din orice alt oras si vrei sa devii model video-chat in Galati, ne-ar face placere sa colaboram cu tine pentru a-ti gasi o locuinta cat mai confortabila si accesibila in apropierea studio-ului.