CamVideo - Studio Videochat Galati - Intrebari frecvente si raspunsuri videochat

Intrebari si Raspunsuri primite de la voi

Prin intermediul acestei pagini ai posibilitatea sa afli mai multe raspunsuri la intrebarile altor modele, si sa le adresezi pe ale tale.
Aly
21-09-2014

Cat poate sa dureze pana ajung si eu sa castig sume importante in studioul vostru ? Am mai lucrat la ***** tot in Galati dar in 6 luni nu am reusit sa fac mai mult de 100 usd pe luna. Vreau ceva mai mult de atat.

In functie de experienta pe care o ai sau gradul de acumulare a experientei, precum si cunostintele de limba engleza/franceza, castigurile cresc exponential. Totusi, 100 USD pe luna este o suma foarte mica pe care un model cu experienta medie o castiga zilnic. Te invitam sa ne contactezi telefonic la 0748.400.200 pentru a stabili un interviu in cadrul caruia ne poti detalia situatia ta la fostul studio si a putea da un "pronostic" castigurilor tale.

anton
21-09-2014

primiti si baieti?

Salut. Am primit de nenumarate ori aceasta intrebare, dar studio-urile noastre de videochat colaboreaza doar cu personal feminin. Putem insa colabora cu oricine prin intermediul programului de afiliere. Iti multumim totusi pentru interesul acordat.

elena
15-07-2014

am 17 ani si sunt eleva dar arat foarte bine si as vrea sa lucrez cu voi. ma puteti ajuta ?

Buna Elena. Din pacate noi colaboram doar cu persoane cu varsta minima implinita de 18 ani. Cand vei implini 18 ani esti binevenita sa ne contactezi. O zi placuta in continuare.

Chis
14-07-2014

As putea sa lucrez cu voi de acasa ?

Pentru ca scopul nostru este sa asiguram performanta ca model videochat, si suntem de parere ca performanta in videochat nu se poate face de acasa, oricat de mult ne-am dori. Videochat de acasa inseamna timp si nervi pierduti fara rezultatele asteptate. Rigurozitatea unui program bine stabilit, buna organizare si optimizarea imaginii tale sunt cateva din avantajele tale ca model videochat in studio. O astfel de colaborare de la domiciliu o putem discuta si negocia dupa o perioada minima de 6-8 luni in cadrul unuia din studiourile noastre.

Florentina
14-07-2014

As vrea sa incerc sa lucrez cu prietenul meu la cuplu.Se poate ?

Buna Florentina. Baietii nu sunt acceptati in studiourile noastre de videochat din Galati sau Braila; nici ca modele independente, nici ca parte a unui cuplu. Prin urmare, raspunsul la intrebarea ta este nu, nu lucram cu cupluri, ci doar cu fete.