CamVideo - Studio Videochat Galati - Despre noi

Ce inseamna CamVideo.ro ?

Studio-ul ideal de videochat din Galati si Braila - devine dependenta din prima zi.
  • Studio Videochat Galati
  • Studio Videochat Galati
  • Studio Videochat Galati
  • Studio Videochat Galati

Scurta prezentare a studio-ului si echipei

Studioul CamVideo a intrat pe piata video-chat din Galati in anul 2006, ceea ce spune multe despre stabilitate si seriozitate, si este constituit din personal tanar si profesionist, ce te va indruma si ajuta sa avansezi in cunostinte in domeniu, precum si in valoarea castigurilor.

Suntem printre cei mai buni in activitatea pe care o desfasuram, si printre cei mai vechi in domeniul video-chat, deoarece am preferat sa alegem o calitate superioara a conditiilor de munca pe care le oferim angajatilor nostri.

Prin campanii de marketing am incercat inca de la inceput sa te informam corect asupra a ceea ce inseamna cu adevarat activitatea de videochat legal, si suntem de parere ca am reusit sa iti deschidem ochii la acest job de model videochat.

Un punct foarte important este faptul ca nici un model ce lucreaza din studio-urile noastre nu poate fi accesata de persoane din Romania.

Oferim sesiuni de chat adult si non-adult pe site-uri cu care avem semnate contracte de exclusivitate, si pe care nu le veti gasi in alte studio-uri din Galati, Braila, Bucuresti, sau chiar in tara.

Spatiul nu este limitat, dar te lasam pe tine sa descoperi mai multe despre studio-urile noastre si echipa. Asa ca nu ezita sa ne contactezi.