Ce inseamna Cam Video ?

Studio-ul ideal de videochat pentru Galati si Braila – devine dependenta din prima zi.

Studioul Cam Video a intrat pe piata video-chat din Galati in anul 2006, ceea ce spune multe despre stabilitate si seriozitate, si este constituit din personal tanar si profesionist, ce te va indruma si ajuta sa avansezi in cunostinte in domeniu, precum si in valoarea castigurilor.

Suntem printre cei mai buni in activitatea pe care o desfasuram, si printre cei mai vechi in domeniul video-chat, deoarece am preferat sa alegem o calitate superioara a conditiilor de munca pe care le oferim angajatilor nostri.

Prin campanii de marketing am incercat inca de la inceput sa te informam corect asupra a ceea ce inseamna cu adevarat activitatea de videochat legal, si suntem de parere ca am reusit sa iti deschidem ochii la acest job de model videochat.

E foarte important de retinut ca nici un model ce lucreaza in studio-urile noastre nu poate fi accesata de persoane din Romania.

Oferim sesiuni de chat adult si non-adult pe site-uri cu care avem semnate contracte de exclusivitate, si pe care nu le veti gasi in alte studio-uri din Galati, Braila, Bucuresti, sau chiar in tara.

Spatiul nu este limitat, dar te lasam pe tine sa descoperi mai multe despre studio-urile noastre si echipa.

 

Informatii despre legalitate

Foarte multi intreaba: este legal sa lucrezi ca model videochat? 
Raspunsul nostru este DA !

In Romania, activitatea de video-chat este legala si acceptata de toate organele de control, atat timp cat sunt indeplinite conditiile prevazute de legile ce guverneaza asupra domeniului.

Totul tine de managementul fiecarui studio de videochat si de implicarea de care reprezentantii acestuia dau dovada in asigurarea legalitatii si sigurantei modelelor si colaboratorilor sai.

Suntem printre putinele studiouri de videochat din tara si, din cate cunoastem, singurul din Galati care s-a adaptat corect la toate cerintele pietei privind legalitatea si asigurarea ca orice angajat lucreaza LEGAL.

Colaborand cu juristi si avocati, am descoperit impreuna detalii ce asigura tuturor angajatilor nostri legalitate atunci cand desfasoara acest job in studio-urile noastre.
Pe langa toate aceste aspecte juridice, Cam Video  ofera tot ceea ce este nevoie pentru ca activitatea sa se desfasoare legal iar performerii de videochat din cadrul studiourilor noastre sa aiba un job sigur si discret: software cu licenta, impozite si taxe platite la timp statului roman, contracte de munca si dosare de personal complete pentru fiecare salariat.

Stiai ca, colaborarea unui studio de videochat cu persoane sub 18 ani poate atrage prejudicii si pedepse serioase tuturor angajatilor acelei companii ?
Din acest motiv, si deoarece activitatea de videochat este partial guvernata si de legea Nr. 196/2003, NU ACCEPTAM PERSOANE SUB 18 ANI pentru angajare.

Cand alegi Cam Video, alegi si urmatoarele aspecte legale ca standard:

  • Siguranta prin contract ca vei fi platita corect si la timp ;
  • Beneficiezi de asigurare medicala si contributii sociale, platite la timp ;
  • Colaborezi cu toate formele legale intr-un cadru legal ;
  • Ai concediu anual legal de 21 de zile lucratoare ;
  • Calitate maxima a conditiilor de munca ;
  • Acumulezi vechime in munca, conform contractului ;
  • Acces rapid, oricand, la incasarile si castigurile tale ;
  • Posibilitatea contractarii unui credit sau imprumut ;
  • Discretie si Intimitate .

Este foarte simplu sa fii in siguranta si te bucuri in acelasi timp de castiguri mai mult decat substantiale, alege sa lucrezi intr-un studio de videochat complet legal. Iti va aduce mult mai multe beneficii si siguranta !