Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Stimate vizitator, atunci cand dvs. cititi paginile site-ului CamVideo.ro sau apelati la serviciile noastre, online sau telefonic, totodata ne transmiteti si datele dvs.

O parte din aceste date (adresa IP, tip browser) intra in posesia noastra automat, iar o alta parte a datelor doar cu acordul dvs. prin completarea formularului de inregistrare conform exercitiului paginilor web. Datele dvs. personale vor fi administrate de prestatorii portalului CamStudio.ro conform legii 677/2001 si in mod etic, conform regulilor internationale scrise si nescrise ale normelor de protectie a datelor.

Ne straduim sa va informam de administrarea datelor dvs, nu numai in general, dar si in legatura cu serviciile de videochat pe care le prestam. Dorim sa va facem cunoscute principiile noastre ca sa puteti alege varianta optima pentru administrarea datelor dvs.

Portalul CamVideo.ro are in vedere protectia datelor utilizatorilor la fiecare operatiune de utilizare, transmitere, mod de pastrare a datelor.

Nu cedam datele din care se poate reconstrui autentic identitatea catre persoane neindreptatite, fara acordul utilizatorului.

Pastram datele utilizatorilor si luam toate masurile necesare pentru securitatea datelor din punct de vedere redactional, marketing, si tehnic. Datele utilizatorilor nu sunt in pericol in cazul vizitarii paginilor.

Vizitatorii si utilizatorii serviciilor pun datele la dispozitia noastra de buna voie. De fiecare data facem cunoscut daca aceste date vor fi sau nu publice.

In cazul in care informatia va fi publica, nu raspundem daca acestea vor fi utilizate pentru scopuri proprii sau va abuza cineva de ele.

Rugam atentie deosebita din partea vizitatorilor portalui CamVideo.ro , in cazul inserarii datelor publice.

Utilizatorii au dreptul la modificarea datelor proprii. Au acces la date doar persoanele indreptatite din redactie. Opiniile publicate de acestea insa nu pot fi modificate ulterior.

Se poate insa repeta publicarea sub alta forma.

Nu se ia drept inregistrare inserarea opiniilor, interventiile, voturile date. In asemenea cazuri, utilizatorul este responsabil pentru opiniile sale.

Vizitatorii trebuie sa respecte conditiile de utilizare. Pentru intrebarile legate de administrarea datelor, opiniilor, contactati-ne cu incredere la adresa confidentialitate [@] camvideo.ro .

Stergerea datelor publice de catre utilizator din paginile Internet nu este similara cu nimicirea fizica a datelor. Datele sunt pastrate in toate cazurile.

Va atragem atentia asupra faptului ca nici o informatie transmisa pe Internet nu este in totalitate sigura. CamVideo.ro poate include linkuri catre alte pagini web, politica lor de confidentialitate poate sa difere de a noastra.

Va rugam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui website pe care il vizitati sau la care face referire site-ul CamVideo.ro.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *