CamVideo - Studio Videochat Galati - Comision progresiv pana la 60%

Comision progresiv pana la 60%

Tu vrei mai mult si noi iti suntem alaturi in orice iti propui sa realizezi.
  • Beneficii studio videochat Galati CamVideo
  • Beneficii studio videochat Galati CamVideo
  • Beneficii studio videochat Galati CamVideo
  • Beneficii studio videochat Galati CamVideo

Comisionul tau creste pana la 65% ! Garantat !

Pentru orice model angajat in studioul nostru de videochat din Galati sau Braila oferim un comision standard de 50% inca din prima zi de lucru.

Dar stiai ca, in functie de performantele si castigurile realizate pe anumite sesiuni de videochat, procentul standard poate fi crescut pana la 65% garantat ?

Pentru a rasplati eforturile si seriozitatea fiecarui performer angajat in cadrul studioului nostru de videochat, consideram ca marirea comisionului standard se impune, astfel incat sa putem mentine un cadru legal si sa asiguram tuturor angajatilor nostri completa siguranta si discretie intr-un mediu placut.

Marirea comisionului de la 50% la 65% se face garantat la depasirea unor sume "tinta" realizate intr-o perioada (2 saptamani sau 30 de zile), si fiecare model are posibilitatea sa isi verifice castigurile in fiecare moment din zi si din noapte.

Nu ezita sa ne adresezi orice intrebare legata, fie de comisionul progresiv indicat in aceasta sectiune, fie de alte amanunte ce necesita lamuriri.