CamVideo - Studio Videochat Galati - Castiguri garantate

Castiguri garantate in studio

Castigurile pe care le poti obtine colaborand cu CamVideo.ro pot incepe de la 1000 Euro lunar, dar pot depasi usor 3000 Euro.
  • Castiguri garantate in studio de videochat Galati
  • Castiguri garantate in studio de videochat Galati
  • Castiguri garantate in studio de videochat Galati
  • Castiguri garantate in studio de videochat Galati

Garantam castigurile tale ca performer videochat...

** Pentru primele 2 saptamani de colaborare, poti alege sa primesti plata zilnic, astfel incat sa fie mai simplu si mai sigur pentru tine daca indeplinesti conditiile minime de angajare .

***In perioada 15 August - 1 Noiembrie 2015 te asteptam sa ne cunoastem. Toate modelele care incep o colaborare cu studio-ul CamVideo in aceasta perioada beneficiaza de un salariu minim garantat de 1000 RON/luna pe langa toate celelalte avantaje atunci cand alegi sa fii model CamVideo Galati.
Asa ca nu ezita si contacteaza-ne chiar acum la telefon 0748.400.200 . Locurile sunt limitate !

Veniturile minime garantate de 1000 Euro ce urca progresiv in functie de implicare si seriozitate pana la peste 5000 Euro lunar sunt sume castigate de modele videochat la fel ca tine. Crezi ca este imposibil? Iti garantam ca nimic nu este imposibil.

Prin implicare constanta in imbunatatirea performantelor atat online (pe site-uri, promovare interna, promovare externa) cat si offline (in viata reala iti suntem alaturi si incercam sa te ajutam sa treci peste orice obstacol), pentru ca tu sa lucrezi relaxata si plina de incredere in persoana proprie.

Plata se face la 2 saptamani sau lunar, in functie de siteurile pe care lucrezi, iar fiecare model isi poate verifica online castigurile in orice moment din zi sau din noapte.
Pentru o colaborare cat mai sigura si transparenta, angajarile in studio se fac NUMAI cu carte de munca sau contract inca din prima zi de activitate in videochat.

In functie de castigurile realizate intr-o perioada / luna, vei primi garantat si unele bonusuri consistente; de-asemenea, se acorda si bonusuri de stabilitate si bonusuri pentru recomandare.