Avantaje si beneficii 

In cadrul studio-urilor de videochat Cam Video, avantajele sunt multiple si vom incerca in cele ce urmeaza sa ti le prezentam pe toate, fara sa omitem nimic:

  • Castiguri garantate
  • Comision progresiv
  • Program flexibil
  • Lucrezi legal
  • Bonus garantat de recomandare
  • Continut foto si video actualizat bilunar
  • Promovare suplimentara
  • Un job usor si satisfacator
  • Training individual

 

Comision progresiv

Tu vrei mai mult si noi iti suntem alaturi in orice iti propui sa realizezi.

Pentru orice model angajat in studioul nostru de videochat oferim un comision standard de 50% inca din prima zi de lucru.

Dar stiai ca, in functie de performantele si castigurile realizate pe anumite sesiuni de videochat, procentul standard poate fi crescut pana la 65% garantat ?

Pentru a rasplati eforturile si seriozitatea fiecarui performer angajat in cadrul studioului nostru de videochat, consideram ca marirea comisionului standard se impune, astfel incat sa putem mentine un cadru legal si sa asiguram tuturor angajatilor nostri completa siguranta si discretie intr-un mediu placut.

Marirea comisionului de la 50% la 65% se face garantat la depasirea unor sume “tinta” realizate intr-o perioada (2 saptamani sau 30 de zile), si fiecare model are posibilitatea sa isi verifice castigurile in fiecare moment din zi si din noapte.

 

 

Castiguri garantate

Castigurile pe care le poti obtine colaborand cu Cam Video incep de la 2500 RON, dar vor depasi cu usurinta 3000 Euro lunar.

Prin implicare constanta in imbunatatirea performantelor atat online (pe site-uri, promovare interna, promovare externa) cat si offline (in viata reala iti suntem alaturi si incercam sa te ajutam sa treci peste orice obstacol), pentru ca tu sa lucrezi relaxata si plina de incredere in persoana proprie.

Ai salariu minim garantat de 2500 RON lunar in primele 3 luni de colaborare, ca sa nu mai ai grija zilei de maine. Insa din experienta acumulata in toti anii de activitate toate modelele noastre au depasit cu usurinta 4000 RON inca din prima luna.

In plus, daca vii cu o prietena, te recompensam cu pana la 10% din castigurile pe care ea le genereaza, fara ca prietenei tale sa ii fie afectate veniturile.

Nu ezita sa ne adresezi orice intrebare legata, fie de comisionul progresiv indicat in aceasta sectiune, fie de alte amanunte ce necesita lamuriri.

Suna la 0748.400.200 si iti raspundem prompt.