CamVideo - Studio Videochat Galati - Afiliere si Recomandare

Sistem de afiliere

Recomanda CamVideo.ro prietenelor tale si esti recompensat(a)

Deci, ai multe prietene si ai vrea sa ai de castigat daca acestea se angajeaza in studio-ul CamVideo din Galati sau Braila?

Iti oferim 100 USD pentru fiecare model caruia ii recomanzi studio-ul de video-chat CamVideo, iar banii ii vei primi garantat la cursul BRD dupa 1 luna de la momentul angajarii in studioul nostru.

Asadar, cum functioneaza sistemul ?

Pasul 1) Completezi formularul de inregistrare, in urma caruia vei fi inregistrat in sistemul de afiliere al CamVideo. Vei primi un link special prin e-mail cu un ID unic.

Pasul 2) Foloseste metodele de promovare recomandate (FaceBook, Yahoo! Messenger, etc) si imparte prietenelor tale link-ul primit prin e-mail.
Pasul 3) Fiecare vizita a site-ului nostru in urma recomandarilor tale poate rezulta intr-o inscriere ca model videochat al studioului nostru.

Odata ce un potential model participa la interviul de angajare si sedinta de poze, din momentul in care conturile sale sunt active si incepe munca, vei fi notificat(a) prin e-mail ca ai castigat 100 USD.

Pasul 4) La 30 de zile dupa ce un model incepe sa lucreze in cadrul studio-ului nostru, vei primi garantat cei 100 USD la cursul BRD din ziua platii.

Astfel ca, pentru 5 modele pe care le recomanzi si se angajeaza in cadrul studioului nostru, castigi automat 500 USD.

Apasa aici si completeaza formularul de inregistrare.