3 pasi simpli sa devii model

Poate cochetezi de multa vreme cu ideea de a deveni model video chat si ai mai cerut sfaturi pe ici, pe colo, insa nu ai primit decat informatii eronate. Sau poate ti se pare foarte complicat procesul de a deveni model intr-un studio de videochat?
Gresit! Este un proces cat se poate de simplu care se va desfasura in 3 pasi:

 

Pasul 1: Intra in legatura cu noi telefonic la numarul 0748.400.200 sau aplica folosind formularul de contact. In cel mai scurt timp iti raspundem si vom stabili un interviu in cadrul caruia ne vom cunoaste si vom descoperi impreuna daca exista compatibilitate intre tine si studio-ul nostru. Tot la interviu vom stabili detaliile pasului 2 (sedinta foto-video initiala).

Pasul 2: De sedinta foto si video initiala se va ocupa una dintre colegele noastre. Pentru a realiza acest continut obligatoriu pentru a respecta standardele de calitate pe site-urile de videochat cu care colaboram, echipa Cam Video Galati foloseste tehnica performanta si experienta acumulata in timp. Garantam fotografii si clipuri inovatoare cu care sa te poti mandri.

Pasul 3: In maxim 2 zile profilele tale pe site-urile de profil sunt puse la punct si poti incepe sa castigi bani. Inca din prima zi ca model videochat propriu-zis vei beneficia de suport tehnic si training dedicat pe toata durata turei.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *